Loading...
Vereniging & Nieuws2019-05-01T13:57:04+02:00

Badminton als sport

Anders dan hoe je op de camping speelt

Iedereen die voor het eerst badminton speelt bij een vereniging zal merken dat het toch een nadrukkelijk ander spelletje is dan hoe het op de camping wordt gespeeld. Badminton is technisch best moeilijk en zeer intensief indien het fanatiek wordt gespeeld. Kom het eens ervaren bij onze vereniging. We dragen altijd zorg voor een goede opvang en laten je spelen tegen mensen van je eigen niveau. Natuurlijk dagen we je wel uit! Je bent van harte welkom.

Badminton is onze passie

Kijk hoe je ook kan meegenieten

Elke woensdag- en vrijdagavond spelen we in ’t Haarhúùs. Er is altijd wel iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden. Dus als je geïnteresseerd bent, komt dan rustig eens langs op onze trainingsavonden.

Laatste nieuws

Een overzicht van de laatste activiteiten en ontwikkelingen

Club van het jaar verkiezing

Onze vereniging heeft zich aangemeld voor de club van het jaar verkiezing.
Aanmelden kan tot 13 mei en van 6 mei tot 7 juni kan er worden gestemd. We hopen natuurlijk dat heel Deventer kiest voor SVS Badminton en we binnenkort de vereniging van het jaar genoemd kunnen worden. Volg een en ander op . Stemmen kan op STEM OP SVS BADMINTON!.

Jeugd regiokampioen

Op zondag 7 april van 10 tot 12 was het zover. Onze jeugd speelde hun laatste wedstrijd om kampioen in de opstapcompetitie van de regio oost te worden. Al eerder wist het team eerste te worden van hun poule. Vervolgens mocht er tegen de winnaar van de andere poule worden gespeeld. En ook daarin bleken we de sterkste. Super gedaan. Jullie zijn de toekomst van onze club! Top Nick, Daan, Oscar, Tayke, Joey en Terence!

Vereniging 50 jaar!

Dit jaar bestaat onze vereniging 50 jaar. Natuurlijk zullen we dat vieren en hier de nodige media aandacht aan besteden. 11 mei zal het binnen de vereniging worden gevierd en we hopen natuurlijk dat alle leden en genodigden dit met ons komen vieren. Het belooft een mooie dag te worden!

Bestuur

Een overzicht van de leden van het bestuur en hun aandachtsgebieden

Voorzitter

Arjan Jansen

Arjan is bereikbaar via voorzitter@svsbadminton.nl

Secretaris

Mark Bevers

Mark is bereikbaar via secretaris@svsbadminton.nl

Penningmeester

Monique Leusink

Monique is bereikbaar via penningmeester@svsbadminton.nl

Jeugdzaken

Vincent Hoogers

Vincent is bereikbaar via jeugdzaken@svsbadminton.nl

Competitieleider

Frank Borkent

Frank is bereikbaar via competitieleider@svsbadminton.nl