Vereniging & Nieuws2019-05-01T13:57:04+02:00

Badminton als sport

Anders dan hoe je op de camping speelt

Iedereen die voor het eerst badminton speelt bij een vereniging zal merken dat het toch een nadrukkelijk ander spelletje is dan hoe het op de camping wordt gespeeld. Badminton is technisch best moeilijk en zeer intensief indien het fanatiek wordt gespeeld. Kom het eens ervaren bij onze vereniging. We dragen altijd zorg voor een goede opvang en laten je spelen tegen mensen van je eigen niveau. Natuurlijk dagen we je wel uit! Je bent van harte welkom.

Badminton is onze passie

Kijk hoe je ook kan meegenieten

Elke woensdag- en vrijdagavond spelen we in ’t Haarhúùs. Er is altijd wel iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden. Dus als je geïnteresseerd bent, komt dan rustig eens langs op onze trainingsavonden.