Vereniging & Nieuws2019-05-01T13:57:04+01:00

Badminton als sport

Anders dan hoe je op de camping speelt

Iedereen die voor het eerst badminton speelt bij een vereniging zal merken dat het toch een nadrukkelijk ander spelletje is dan hoe het op de camping wordt gespeeld. Badminton is technisch best moeilijk en zeer intensief indien het fanatiek wordt gespeeld. Kom het eens ervaren bij onze vereniging. We dragen altijd zorg voor een goede opvang en laten je spelen tegen mensen van je eigen niveau. Natuurlijk dagen we je wel uit! Je bent van harte welkom.

Badminton is onze passie

Kijk hoe je ook kan meegenieten

Elke woensdag- en vrijdagavond spelen we in ’t Haarhúùs. Er is altijd wel iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden. Dus als je geïnteresseerd bent, komt dan rustig eens langs op onze trainingsavonden.

Een overzicht van de laatste activiteiten en ontwikkelingen

Fotoverslag van het 50-jarig-bestaan-feest

Op zaterdag 11 mei vierde SVS Badminton haar 50-jarige jubileum. We vierden deze mijlpaal met een leuk middag- en avondprogramma bij de Kanovereniging in Deventer.

Het middagprogramma bestond uit 2 activiteiten: kano-polo en een GPS tocht door Deventer. De genodigden hadden geen ervaring met kano-polo. Dit leidde tot grote hilariteit, en ondanks de kou tot groot plezier. Zie de foto’s… De GPS tour was georganiseerd in het centrum van Deventer; erg leuk en leerzaam.

Na het heerlijke eten stonden we stil bij het eren van de eerste leden van de vereniging: Mieke Hauptmeijer en Joop Mentink. Zij werden door onze voorzitter in het zonnetje gezet met een mooie toespraak, een bos bloemen en een gezamenlijk cadeau.

Daarna werden we in teams verdeeld en vermaakt met een leuke quiz, geleid door een zeer charmante dame. We sloten de avond feestend en dansend af.

We kijken terug op een gezellige dag met plezierige momenten en mooie herinneringen!

Geniet nog lekker even na met een beperkte selectie van de foto’s. Alle andere foto’s zijn uiteraard ook beschikbaar.

SVS is Club van het jaar!

Wij wisten het natuurlijk al lang, maar SVS Badminton is daadwerkelijk verkozen tot Club van het jaar in de gemeente Deventer. In de categorie sportclub zijn we met straatlengtes voorsprong verkozen tot club van het jaar. We hadden procentueel gezien bijna 3 keer zoveel stemmen als de nummer 2. In de provincie Overijssel zijn we nipt tweede geworden! Ook niet onverdienstelijk. Als het goed is krijgen we binnenkort nog een mooie plaquette voor dit heerlijke resultaat.
Iedereen natuurlijk bedankt voor het stemmen!
De uitslag is nog na te lezen op Club van het Jaar.

Club van het jaar verkiezing

Onze vereniging heeft zich aangemeld voor de club van het jaar verkiezing.
Aanmelden kan tot 13 mei en van 6 mei tot 7 juni kan er worden gestemd. We hopen natuurlijk dat heel Deventer kiest voor SVS Badminton en we binnenkort de vereniging van het jaar genoemd kunnen worden. Volg een en ander op . Stemmen kan op STEM OP SVS BADMINTON!.

Jeugd regiokampioen

Op zondag 7 april van 10 tot 12 was het zover. Onze jeugd speelde hun laatste wedstrijd om kampioen in de opstapcompetitie van de regio oost te worden. Al eerder wist het team eerste te worden van hun poule. Vervolgens mocht er tegen de winnaar van de andere poule worden gespeeld. En ook daarin bleken we de sterkste. Super gedaan. Jullie zijn de toekomst van onze club! Top Nick, Daan, Oscar, Tayke, Joey en Terence!

Vereniging 50 jaar!

Dit jaar bestaat onze vereniging 50 jaar. Natuurlijk zullen we dat vieren en hier de nodige media aandacht aan besteden. 11 mei zal het binnen de vereniging worden gevierd en we hopen natuurlijk dat alle leden en genodigden dit met ons komen vieren. Het belooft een mooie dag te worden!

Een overzicht van de leden van het bestuur en hun aandachtsgebieden

Arjan Jansen

Arjan is bereikbaar via voorzitter@svsbadminton.nl

Mark Bevers