FAQ items aan het laden...
Covid-19 Informatie2020-09-29T12:24:59+02:00

Een overzicht van de laatste veranderingen die we hebben doorgevoerd

SVS Mix-2 opnieuw tegen Baco

Op woensdag 27 oktober ging het Mix-2-team naar Olst voor een wedstrijd tegen Baco. We waren vol goede moed en konden afreizen met versterking van Barbara, die de licht geblesseerde Nan verving. Én met aanmoediging van onze vaste supporters Arnold en Marjan!!

De vorige keer speelden we vijf 3-setters die we helaas verloren, maar we zagen een kans op verbetering. Deze kwam ook in zicht na een prachtige overwinning van de heren dubbel. Frank zette in op een overwinning met 1 gewonnen en 1 verloren set in de enkel. Wat was het spannend! Maar het lukte helaas niet ondanks zijn 100% inzet. Ongelukkigerwijs viel Frank ook nog eens uit met een zweepslag, waardoor hij de mix moest staken. Bas en Nicolien maakten het spannend in de mix, maar redden het ook niet.

Zo werd het een pechavond met een verloren wedstrijd (1-7) en nu met 2 geblesseerden die de tegenstander wellicht zal onthouden als ‘de familie zweepslag’.

Gelukkig kunnen we de komende wedstrijd op 5 november door laten gaan met hulp van andere clubleden die invallen voor Frank en Nan. Alvast bedankt Robert en Monique!

SVS Mix-2 tegen Baco

Als je na 2 gewonnen wedstrijden bovenaan staat in de competitie, weet je niet wat je overkomt. Dat geldt tenminste voor de SVS mix2. Misschien staat die favorietenrol ons ook nog niet en is een plek in de schaduw van andere teams net zo prettig en zorgt het voor minder spanning bij de spelers.

Of dat de wedstrijd tegen BACO heeft beïnvloed, of dat het gewoon zo’n dag was die niet meezat, komen we niet te weten. Het feit ligt er wel dat Mix 2 met 7-1 aan de broek kreeg en teleurgesteld verder moet.
De uitslag is geen goede weergave als je bedenkt dat er 5 3-setters bij zaten.

Spanning was er zeker en na de wedstrijd, na wat gemopper en een douche, werd al weer met frisse moet vooruit gekeken naar de volgende wedstrijd op 22 oktober in ’t Haarhúùs.

Met grote dank aan ons vaste publiek, Arnold en Marian. We gaan er voor!!

Flits BC tegen SVS Mix-2

Een grote hoge sporthal met lijnen in andere kleuren en shuttles die ineens omlaag vielen door de ventilatie. Dit was de 1e indruk van de 2e wedstrijd tegen Flits.
Het was even wennen en dat droeg er wellicht toe bij dat we in de 1e wedstrijden nog niet als de beste versies van onszelf speelden.

De heren bezorgden het team een 1e overwinningspunt in de dubbel. En na een spannende 3-setter van Nicoline die gewonnen werd, kwamen we op stoom. De heren enkel werd overtuigend gewonnen als ook de mix van de Bas en Nicoline. Frank en Nan hielden de spanning erin met een achterstand van 16-20 in de 3e set. Maar het lukte en ze wonnen de wedstrijd.

Een beetje verrast en ook heel blij met de 6-2 overwinning, reden we die avond uit Wierden weer terug naar Deventer.

Algemene maatregelen

Regels van ’t Haarhúùs

1. Houd u aan de richtlijnen van het RIVM.
  2. Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  3. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  4. Desinfectie: Gebruikers dienen voorafgaand aan hun training/activiteit de materialen die ze gaan gebruiken schoon te maken. De desinfectiespray en papierrol is hiervoor aanwezig en deze wordt aangevuld door de dagelijkse schoonmaak.
  5. Was vaak je handen.
  6. Neem het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF in acht.
  7. Routing: Er is geen routing aangegeven in ‘t Haarhúùs omdat de ruimte hier te beperkt voor is. Probeer kruisingen van bezoekersstromen zoveel mogelijk te voorkomen en houdt rechts lopen in de gangen aan. Maak gebruik van voldoende ‘wisseltijd’ tussen de gebruikersgroepen binnen uw vereniging en de vereniging(en) welke na u gebruik maken van ‘t Haarhúùs. Wacht buiten en houd rekening met elkaar!
  8. Gebruik van ’t Haarhúùs is op eigen risico en verantwoordelijkheid.
  1. Ouders/verzorgers dienen zoveel mogelijk buiten te wachten.
  2. Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk om richtlijnen en regels met de leden te communiceren.
  3. Ventilatie* staat automatisch aan, deze kan niet door gebruikers van de zaal worden uitgeschakeld. Het systeem is een open systeem en krijgt verse lucht van buiten.
  4. Bij gebruik van de sportzaal nooddeuren eventueel openzetten voor extra ventilatie. Wel weer goed afsluiten bij vertrek!
  5. Beperk gebruik van kleedkamers en douches. Omkleden en douchen zoveel mogelijk thuis.
  6. De kleedkamers en douches worden uitsluitend gebruikt als de 1,5 meter richtlijn wordt gewaarborgd.
  7. Er wordt geen kleding/schoeisel achtergelaten in de kleedruimten. Deze worden in de zelf meegebrachte sporttas opgeborgen.
  8. Materialen voor en na gebruik desinfecteren.
  9. Alle zalen zijn voorzien met informatie omtrent de richtlijnen.

Voor de volledigheid noemen wij hier de link die ten grondslag ligt aan bovenstaande maatregelen. Wij zijn geïnformeerd door de gemeente Deventer. In deze handreiking worden richtlijnen en tips aangereikt voor de invulling van de heropening van binnensport accommodaties en het dagelijks gebruik. https://sportengemeenten.nl/wp-content/uploads/2020/06/VSG-handreiking-2020.01.07.pdf.

Ga naar de bovenkant