Aankomende wedstrijden en evenementen

SVS Badminton J1 – Flits BC J2

29 september @ 10:00 - 12:00

Mix-team 1
Ons eerste mix team speelt al jarenlang samen en heeft al vele tegenstanders verslagen. Soms promoveren ze en soms degraderen ze helaas.

Mix-team 2
Het tweede mix team kent wisselende samenstellingen door de jaren heen en heeft ook wisselend succes. Wat wordt het dit jaar?

Heren-team 1
Ons heren-team speelt in een separaat georganiseerde competitie. Met een grote diversiteit aan tegenstanders is het niet altijd even makkelijk winnen.

Jeugd-team 1
Ons jeugd-team is onze toekomst. Van hen is het succes van de vereniging uiteindelijk afhankelijk en daarom spenderen we veel tijd aan hun training.

Competitie spelen?

Meld je gerust aan

Wil je ook competitie spelen? Laat het ons dan gerust weten. We zijn altijd op zoeken naar leden die willen invallen bij wedstrijden van onze competitieteams en leden die zelf een vaste plaats in een competitieteam willen hebben. Je kunt andere competitiespelers aanspreken of iemand van het bestuur. Natuurlijk mag je ook altijd een mailtje sturen naar competitieleider@svsbadminton.nl of via de knop hieronder.